Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

H Equal Society υποδέχεται τη νέα χρονιά με νέες εκπαιδευτικές ευκαιρίες!

Η Equal Society πάντα πιστή στο όραμά της για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση για όλους, δίνει σε ακόμη περισσότερους τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Κάνε την αίτησή σου στο E-gnosis έως τις 31 Ιανουαρίου και εξασφάλισε  αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις σε αγγλικά και Η/Υ με δωρεάν μαθήματα και με επιπλέον επιδότηση 20% στο κόστος των εξέταστρων.

Η επιδότηση ισχύει για περιορισμένο αριθμό εγγραφών:

  • Με ταυτόχρονη εγγραφή σε τμήμα αγγλικών και σε τμήμα Η/Υ
  • Με ταυτόχρονη εγγραφή φίλων ή συγγενών ή συναδέλφων σε τμήμα της επιλογής τους

Το πρόγραμμα E-gnosis προσφέρει καθόλη τη διάρκεια του έτους δωρεάν εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, όπως και δωρεάν τμήματα πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού IT Skills Vellum Global Educational Services.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής στο www.e-gnosis.gr ή κάλεσε στο 211 7051841 για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα και τις πιστοποιήσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα e-gnosis.gr ή να καλέσετε στο 211.70.51.841.

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.
**Η πιστοποίηση των Η/Υ αναφέρεται μόνο σε Αθήνα και Λευκάδα, όπου βρίσκονται τα εξεταστικά κέντρα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο