Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν προγράμματα e-learning από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στους επισκέπτες της έκθεσης eduguide!

Tο eduguide σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσφέρει δωρεάν συμμετοχή σε 5 μαθήματα e-learning στους επισκέπτες της έκθεσης μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου στο Hilton Athens.

Οι τυχεροί που θα κληρωθούν θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιο μάθημα επιθυμούν από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε όποιο μάθημα επιθυμείτε από 150 μαθήματα!

Τα μαθήματα απονέμουν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης. Μη χάσετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και να αποκτήσετε ένα δημοσίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό επιμόρφωσης!

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε 3 πολύ απλά βήματα:

  1. Πατήστε Going/Θα πάω στη σελίδα του event στο facebook
  2. Κάντε την εγγραφή σας στο Eventbrite
  3. Επιβεβαιώστε την παρουσία σας στην έκθεση, το Σάββατο 12/5 στο Hilton Athens δηλώνοντας το όνομά σας στον εκπρόσωπο του eduguide και του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Οι νικητές θα προκύψουν με κλήρωση και θα ανακοινωθούν στο site και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή επιτυχία!

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μεταπτυχιακων σπουδών του eduguide: https://www.eduguide.gr/infoday/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο