Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online μαθήματα μηχανικής μάθησης για όλους από την Amazon

Η Amazon πρόσφατα ανακοίνωσε πως τα μαθήματα Μηχανικής Μάθησης (machine learning) που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση των μηχανικών αλλά και των μάνατζερ της εταιρείας, τώρα είναι διαθέσιμα σε όλους μέσω του Amazon Web Services (AWS).

Υπάρχουν περισσότερα από 30 ψηφιακά μαθήματα με πάνω από 45 ώρες υλικού, βίντεο και εργαστηρίων, δίνοντας την ευκαιρία σε προγραμματιστές, επιστήμονες δεδομένων, μηχανικούς υπολογιστών, επαγγελματίες αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στη μηχανική μάθηση, να μάθουν και να εκπαιδευτούν μέσα από πραγματικά παραδείγματα της Amazon. Ειδικά το module "Business Decision Maker" παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι σημερινοί μάνανζερ και ηγέτες για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη Μηχανική Μάθηση.

Τα ψηφιακά μαθήματα είναι διαθέσιμα χωρίς χρέωση στο aws.training/machinelearning και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πληρώσουν μόνο εάν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της πλατφόρμας υπολογιστικού νέφους AWS κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. Σε συνδυασμό με την προσφορά της Amazon για δωρεάν χρήση της πλατφόρμας AWS σε νέους χρήστες το συνολικό κόστος της πλήρους εκπαίδευσης (μαζί με πλήρη εφαρμογή των εργαστηριακών ασκήσεων) μπορεί να είναι και μηδενικό.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο