Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online course προετοιμασίας για το IELTS από την PEOPLECERT σε πέντε (5) επισκέπτες της έκθεσης μεταπτυχιακών του eduguide!

Η PeopleCert, παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση δεξιοτήτων, συμμετέχει στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide και προσφέρει αποκλειστικά σε 5 τυχερούς επισκέπτες της έκθεσης δωρεάν πρόσβαση σε εξειδικευμένο online course για τις εξετάσεις IELTS!

Το IELTS είναι το δημοφιλέστερο αποδεικτικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας παγκοσμίως και είναι απαραίτητο αν θέλετε να κάνετε προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, μεταπτυχιακό στην Ελλάδα ή να εργαστείτε σε μια αγγλόφωνη χώρα. Αναγνωρίζεται από 10.000 οργανισμούς σε 140 χώρες, ενώ στην Ελλάδα αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Η PeopleCert είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο ΙELTS στην Ελλάδα ως αποκλειστικός συνεργάτης του IDP:IELTS, ενός από τους συνιδιοκτήτες του IELTS.  

Πέντε επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν πρόσβαση στο IELTS Master, ένα online πρόγραμμα προετοιμασίας, σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί όσους επιθυμούν να πετύχουν υψηλή βαθμολογία στις εξετάσεις του IELTS.

Το IELTS Master προσφέρει πρακτική εξάσκηση και συμβουλές προετοιμασίας με έως 25 ώρες μελέτης ανά μέρος εξέτασης. Είναι προσβάσιμο online για 90 μέρες από την ημέρα ενεργοποίησης. Το IELTS Master δημιουργήθηκε από το πανεπιστήμιο Macquarie σε συνεργασία με το IDP Education και προσφέρεται από την PeopleCert.

Τα οφέλη του IELTS Master:

  • Ευκαιρία να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας πριν το τεστ.
  • Λεπτομερή σχόλια και πρότυπες απαντήσεις για όλες τις δραστηριότητές σας, που βοηθούν να κατανοείτε τα λάθη σας και να παρακολουθείτε την προσωπική σας πρόοδο
  • Εξειδικευμένες συμβουλές και στρατηγικές μελέτης για να βελτιώσετε την απόδοσή σας στο IELTS
  • Πρόσβαση από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

Ελάτε στην έκθεση στις 12 Μαΐου στο Hilton Athens για να ενημερωθείτε για το IELTS από τους εκπροσώπους της PeopleCert και να διεκδικήσετε μία από τις 5 δωρεάν άδειες πρόσβασης στο IELTS Master!

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας:

  1. Κάντε την εγγραφή σας εδώ
  2. Επιβεβαιώστε την παρουσία σας στην έκθεση, το Σάββατο 12/5 στο Hilton Athens δηλώνοντας το όνομά σας στο infopoint της PeopleCert

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο