Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν μεταπτυχιακά 2015: Προκηρύξεις ΠΜΣ στις Επιστήμες της Αγωγής από το ΑΠΘ και το Παν. Ιωαννίνων.

Τα Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε) του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοίνωσαν ότί δέχονται αιτήσεις υποψηφίων για τα μεταπτυχιακά προγράμματά τους σε "Επιστήμες της Αγωγής. Συγκεκριμένα:

To Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε) του ΑΠΘ ανακοινώνει ότι δέχεται, για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016, αιτήσεις υποψηφίων για το "Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής" που περιλαμβάνει τις εξής κατευθύνσεις:

  1. Κοινωνία, εκπαίδευση και παιδαγωγική.

  2. Διδακτική της γλώσσας και της λογοτεχνίας.

  3. Κατεύθυνση: Θετικές Επιστήμες και διδακτικές τους.

Οι υποψήφιοι/ες για την επιλογή στο Π.Μ.Σ. έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας αποκλειστικά σε μία από τις τρεις κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν επιτρέπεται αλλαγή κατεύθυνσης. Ο αριθμός των εισακτέων ορίστηκε συνολικά σε 30 (10 εισακτέοι ανά κατεύθυνση).

Διάρκεια: 4 εξάμηνα

Δίδακτρα: Όλες οι κατευθύνσεις προσφέρονται δωρεάν για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

Επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε γραπτή δοκιμασία στο γνωστικό αντικείμενο της κατεύθυνσης που επέλεξαν

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 11 Σεπτεμβρίου 2015

Για τα διδασκόμενα μαθήματα κάθε κατεύθυνσης πατήστε εδώ

Για να δείτε την αναλυτική προκήρυξη, πατήστε εδώ

 

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πρόκειται να δεχθεί μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Επιστήμες της Αγωγής» για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016. Οι προσφερόμενες κατευθύνσεις του ΠΜΣ και ο αριθμός των φοιτητών που θα δεχθεί η καθεμία είναι οι παρακάτω:

  1. Ανθρωπιστικές Επιστήμες στην Εκπαίδευση (ΑΕ): Δέκα (10) φοιτητές.

  2. Γλώσσα και Παιδική Λογοτεχνία (ΓΠΛ): Δέκα (10) φοιτητές

  3. Ειδική Εκπαίδευση (ΕΕ): Δέκα (10) φοιτητές

  4. Οργάνωση, Διοίκηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση (ΟΔΑ): Δέκα (10)φοιτητές

  5. Συμβουλευτική εφαρμοσμένη σε εκπαιδευτικά και κοινωνικά πλαίσια (Σ): Δέκα (10) φοιτητές

  6. Φυσικές Επιστήμες στην Εκπαίδευση (ΦΕ): Δέκα (10) φοιτητές

Συνολικός αριθμός εισακτέων μεταπτυχιακών φοιτητών: εξήντα (60)

Διάρκεια: 4 εξάμηνα

Δίδακτρα: Όλες οι κατευθύνσεις προσφέρονται δωρεάν για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

Επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε γραπτή δοκιμασία στο γνωστικό αντικείμενο της κατεύθυνσης που επέλεξαν

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Σεπτεμβρίου 2015

Για τα διδασκόμενα μαθήματα κάθε κατεύθυνσης πατήστε εδώ

Για να δείτε την αναλυτική προκήρυξη, την ύλη και τη βιβλιογραφία για όλες τις κατευθύνσεις πατήστε εδώ

Αν ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακές σπουδές σε Επιστήμες της Αγωγής-Παιδαγωγικά σας γνωρίζουμε ότι αυτήν την περίοδο, δέχονται αιτήσεις συνολικά 29 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, από τα οποία τα 5 προσφέρονται δωρεάν. Για να δείτε όλα τα μεταπτυχιακά σε Επιστήμες της Αγωγής-Παιδαγωγικά που δέχονται αιτήσεις πατήστε εδώ

Από τη σελίδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις και προθεσμίες υποβολής αιτήσεων όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Τέλος, από τον πίνακα της κεντρικής μας σελίδας http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να εξερευνήσετε την πληρέστερη βάση δεδομένων με τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και αναζητήσετε μεταπτυχιακά προγράμματα με βάση τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο