Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν μεταπτυχιακά 2015: Προκηρύξεις μεταπτυχιακών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου προκήρυξε θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκησης στις εξής κατευθύνσεις:

  1. Νομικός Πολιτισμός: Δημόσιο και Ιδιωτικό Δίκαιο
  2. Δίκαιο Επιχειρήσεων και Διοίκηση
  3. Εθνική και Ενωσιακή Διοίκηση
  4. Διοικητική Επιστήμη και Δημόσιο Μάνατζμεντ
  5. Οικονομική Επιστήμη
  6. Δίκαιο, Τεχνολογία και Οικονομία
  7. Ελεγκτική και Φορολογία

Διάρκεια: 4 εξάμηνα

Δίδακτρα: Όλες οι κατευθύνσεις προσφέρονται δωρεάν για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

Επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών Η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών για τις κατευθύνσεις: "Δίκαιο, Τεχνολογία και Οικονομία" και "Οικονομική" θα γίνει με αξιολόγηση των τυπικών προσόντων και συνέντευξη. Για όλες τις υπόλοιπες κατευθύνσεις απαιτείται και γραπτή εξέταση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 18 Σεπτεμβρίου 2015

Για να δείτε τις αναλυτικές προκήρυξεις για όλες τις κατευθύνσεις πατήστε εδώ

Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι ενεργή περίοδο αιτήσεων έχουν και τα παρακάτω δωρεάν μεταπτυχιακά προγράμματα του Παντείου Πανεπιστήμιου:

Φύλο, Κοινωνία, Πολιτική Νέο διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρεται για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 9/9/2015

Κοινωνική Πολιτική: Μέθοδοι και Εφαρμογές Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 11/9/2015

Eπικοινωνία, Μέσα και Πολιτιστική Διαχείριση- κατεύθυνση Πολιτιστική Διαχείριση Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 9/9/2015

Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτιστική Διαχείριση- κατεύθυνση Επικοινωνία και Ρητορική των Μέσων Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 8/9/2015

Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτιστική Διαχείριση- κατεύθυνση Νέα Μέσα και Δημοσιογραφία Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 12/9/2015

Από τη σελίδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις και προθεσμίες υποβολής αιτήσεων όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Τέλος, από τον πίνακα της κεντρικής μας σελίδας http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να εξερευνήσετε την πληρέστερη βάση δεδομένων με τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και αναζητήσετε μεταπτυχιακά προγράμματα με βάση τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο