Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν μαθήματα ρωσικών και Η/Υ από τον Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων

Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τον Μάρτιο 2016 θα οργανώσει για τους/τις φίλους/ες του νέα τμήματα δωρεάν εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας. Τα μαθήματα θα γίνονται ένα δίωρο την εβδομάδα, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στα γραφεία μας (Βουλής 44Α, 1ος όροφος, Πλατεία Συντάγματος) και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016.

Όσοι/ες φίλοι/ες ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο see1924@otenet.gr για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και την σχετική αίτηση.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.

 

Επίσης, ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ), σε συνεργασία με το International Computer Traininig Center (I.C.T.C.), οργανώνει για τις προπτυχιακές φοιτήτριες των Πανεπιστημίων, που είναι Δόκιμα Μέλη του ΣΕΕ και κάτοικοι Αθηνών, ΔΩΡΕΑΝ κατάρτιση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, που οδηγεί στη λήψη σχετικού πιστοποιητικού, αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Δημόσιο, το ΑΣΕΠ και τον ΕΟΠΠΕΠ εφ’ όρου ζωής, καθώς και σε 151 χώρες σε όλον τον κόσμο. 
Όσες προπτυχιακές φοιτήτριες κατοικούν στην Αθήνα και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο training@ictc.gr Ή στο see1924@otenet.gr , για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και την σχετική αίτηση.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο