Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ενίσχυσε το βιογραφικό σου μέσω του προγράμματος E-gnosis της Equal Society!

Θέλεις να διεκδικήσεις μία καλύτερη θέση στην αγορά εργασίας;
Φτιάχνεις τα χαρτιά σου για κάποια προκήρυξη;
Ετοιμάζεσαι να κάνεις αιτήσεις για μεταπτυχιακά;

Η Equal Society πάντα πιστή στο όραμά της για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση για όλους, σου δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες εξ αποστάσεως όλο τον χρόνο εύκολα και γρήγορα.

Κάνε τώρα την αίτησή σου στο E-gnosis και εξασφάλισε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις σε αγγλικά και Η/Υ με επιδότηση 100% στο κόστος των μαθημάτων στα ταχύρυθμα τμήματα και με επιπλέον επιδότηση 20% στο κόστος των εξέταστρων.

Η επιδότηση ισχύει:

  • Με την ταυτόχρονη εγγραφή σου σε τμήμα αγγλικών και σε τμήμα Η/Υ
  • Με την ταυτόχρονη εγγραφή σου με έναν ακόμη φίλο ή συγγενή ή συνάδελφο σε οποιοδήποτε τμήμα
  • Με τη δημιουργία του δικού σου εξατομικευμένου τμήματος με φίλους/συναδέλφους σε ώρα και ημέρα που σας εξυπηρετεί βασισμένο στις ανάγκες σας

Το πρόγραμμα E-gnosis προσφέρει καθόλη τη διάρκεια του έτους δωρεάν εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, όπως και δωρεάν τμήματα πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού IT Skills Vellum Global Educational Services. 

Δες περισσότερα στο https://e-gnosis.gr/ ή κάλεσε στο 211 7051841 για περισσότερες πληροφορίες.

*Η πιστοποίηση των Η/Υ αναφέρεται μόνο σε Αθήνα και Λευκάδα, όπου βρίσκονται τα εξεταστικά κέντρα.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο