Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν ημερίδα «Πολιτιστική διαχείριση: Θεωρία και πράξη» στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Καθηγητής Κώστας Θ. Γραμμένος, Cass Business School, City, University of London, η Διευθύντρια του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας Δρ. Ειρήνη Σταματούδη και ο Διευθυντής των Νομικών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Ομοτ. Καθηγητής Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Γ. Καΐσης σας προσκαλούν, την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 11:30 στην ημερίδα με θέμα: «Πολιτιστική Διαχείριση: Θεωρία και Πράξη» που συνδιοργανώνουν το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και o Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Δείτε το Αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος 
Γλώσσα: Οι εισηγήσεις και η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα. 
Εγγραφή: Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν. Αναγκαία η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 19/4/2018 στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος: Φόρμα εγγραφής

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος, θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο