Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν Ημερίδα για την Εργασία στην Ευρώπη

Η Action Synergy και το πρόγραμμα European Labor Mobility Support (LAMOS EU) προσκαλεί νέους που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικόεπαγγελματίες που ασχολούνται με την κινητικότητα στην αγορά εργασίας, οργανισμούς που εργάζονται για την διευκόλυνση εξεύρεσης θέσεων εργασίας, επιστήμονες, εκπαιδευτικούς και οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρεται για θέματα σχετικά με την εργασία στην Ευρώπη στην ημερίδα- παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, 17:30- 20:30 στο ImpactHub Athens (Καραΐσκάκη 28, Ψυρρή) στο Hub Deck (Προσέλευση/ Εγγραφές: 17:00- 17:30).

Το πρόγραμμα European Labor Mobility Support έχει αναπτύξει μια σειρά από εργαλεία που στοχεύουν να διευκολύνουν την προσαρμογή των νέων σε ένα εργασιακό περιβάλλον άλλης ευρωπαϊκής χώρας τόσο πριν όσο και μετά την μετάβασή τους στη χώρα αυτή. Ελάτε στην ημερίδα για να μάθετε περισσότερα για τα εργαλεία αυτά καθώς και για άλλα ευρωπαϊκά εργαλεία που στοχεύουν στην διευκόλυνση των νέων που αναζητούν εργασία σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Μάθετε επίσης πώς έχουν εφαρμοστεί αυτά τα εργαλεία στην πράξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε συμμετοχή στην ημερίδα

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα εδώ.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο