Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν εργαστήρια προγραμματισμού από το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών

Το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας κώδικα (EU CODE WEEK), διοργανώνει και διεξάγει δύο εκπαιδευτικά εργαστήρια προγραμματισμού για όλους:

 

  • CODE YOUR GAME (18/10, 15.00-18.00)

Σε αυτό το εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τον προγραμματισμό μέσα από τον σχεδιασμό ψηφιακών εκπαιδευτικών παιχνιδιών στο περιβάλλον «ChoiCo», μια διαδικτυακή πλατφόρμα του Εργαστηρίου ανεπτυγμένη ακριβώς για αυτό το σκοπό. To συγκεκριμένο workshop απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες.

*Δεν απαιτείται πρότερη γνώση και εμπειρία με προγραμματισμό

Μάθε περισσότερα εδώ: http://events.codeweek.eu/view/138978/you-can-code-it-code-your-game/

 

  • CODE 3D OBJECTS (20/10, 15.00 -18.00)

Σε αυτό το εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν και θα χρησιμοποιήσουν το ελεύθερο διαδικτυακό λογισμικό «Χελωνόσφαιρα» για τον προγραμματισμό δυναμικών τρισδιάστατων αντικειμένων με γλώσσα Logo. Το workshop αυτό απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς μαθηματικών ή πληροφορικής.

*Σε αυτό το workshop πρότερη εμπειρία στη γλώσσα Logo θα ήταν βοηθητική.

Μάθε περισσότερα εδώ: http://events.codeweek.eu/view/139014/you-can-code-it-code-3d-objects/​​​​​​​

 

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας (Αίθουσα 540 - 5 ος όροφος - Φιλοσοφική Σχολή – ΕΚΠΑ)

Η είσοδος είναι ελεύθερη ωστόσο απαιτείται η έγκυρη δήλωση της συμμετοχής σας καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολουθήσουν όλη τη διάρκεια του/των εργαστηρίου/ων που δήλωσαν.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο