Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τους εταίρους του Ευρωπαϊκού έργου «YSE – Social Entrepreneurship for youth in Europe», πρόκειται να υλοποιήσει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

Οι χώρες που συμμετέχουνε στο πρόγραμμα είναι: Ισπανία, Ολλανδία, Ελλάδα και Σλοβενία.

Το αντικείμενο του σεμιναρίου θα είναι, οι εκπρόσωποι/συμμετέχοντες από κάθε χώρα, να συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής των πιο εφικτών επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα των κοινωνικών επιχειρήσεων.

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα εκφράσουν την άποψη τους σχετικά με τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται, και την αποτελεσματικότητα τους, όσον αφορά την ένταξη της νεολαίας στην αγορά εργασίας. Οι εμπειρογνώμονες θα επισημάνουν τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές που μπορούν να θεσπίσουν οι δημόσιοι φορείς (και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς ) για να ευνοήσουν την απασχόληση των νέων.

Στην εκπαίδευση έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν 4 άτομα από Ελλάδα τα οποία θα ταξιδέψουν στην πόλη Rotterdam της Ολλανδίας, το Μάρτιο του 2018 (Σεμινάριο Μ27) και 4 άτομα από Ελλάδα τα οποία θα ταξιδέψουν στην πόλη Andújar της Ισπανίας, τον Ιούνιο του 2018 (Σεμινάριο Μ28).

Προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα ηλικίας 18-30.
  • Άνεργοι, που τους ενδιαφέρει ο τομέας της κοινωνικής επιχειρηματικότητας/των κοινωνικών επιχειρήσεων.
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν.
  • Άτομα με άνεση στην ομιλία και στον χειρισμό της αγγλικής γλώσσας.
  • Άτομα με άνεση στην επικοινωνία με άλλα άτομα.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο