Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Για Νέους στην Οικολογική Γεωργία

H Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College υλοποιούν ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους από 19 έως 30 ετών στον τομέα της οικολογικής γεωργίας, των αρωματικών φυτών και της ελαιοκομίας με πρακτική άσκηση στο εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Σχολής στη Θεσσαλονίκη από το Φεβρουάριο έως και το Μάιο του 2016, για 15 νέους.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus + GLEAN. Οι συμμετέχοντες που θα επιλεγούν θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει εκτός των παραπάνω αντικειμένων και εκπαίδευση σε κοινωνικές και άλλες δεξιότητες, όπως η χρήση φυτοφαρμάκων, μέθοδοι λίπανσης, χρήση Η/Υ, ανάπτυξη βιογραφικού σημειώματος, χρήση γεωργικών εργαλείων κ.α. Η εκπαίδευση θα γίνεται πρωινές ώρες 2 φορές την εβδομάδα στο campus της Σχολής. Δεν είναι υποχρεωτική η έκδοση κάρτας ανεργίας.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την αίτηση που θα βρείτε εδώ, στο e-mail kroume@afs.edu.gr ή καλώντας στο τηλέφωνο 2310 492 853.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο