Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

E-gnosis: Νέα ταχύρρυθμα τμήματα καθημερινά για ΔΩΡΕΑΝ εξ αποστάσεως μαθήματα Η/Υ και αγγλικών!

Το πρόγραμμα E-gnosis της Equal Society, πιστό στην αξία της δια βίου μάθησης και της ίσης εκπαίδευσης για όλους, συνεχίζει τη δημιουργία νέων ταχύρρυθμων τμημάτων  προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής.  Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα για εκμάθηση Η/Υ και αγγλικών πραγματοποιώντας την αίτησή τους στο www.e-gnosis.gr.

Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση, οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν τη δυνατότητα να λάβουν άμεσα και δωρεάν αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλες οι ομάδες πληθυσμού που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. 

Κατάρτιση Η/Υ εξ αποστάσεως
Δωρεάν τμήματα πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού της Vellum Global Education Services.

Μαθαίνω Αγγλικά εξ αποστάσεως:
Δωρεάν εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση:

  • Σε εργασιακό επίπεδο (ΑΣΕΠ, Δημόσιος Τομέας, 10.000 Επιχειρήσεις σε 120 χώρες) 
  • Σε ακαδημαϊκό επίπεδο (Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό)

Κάνε την αίτησή σου εδώ: https://bit.ly/3zfs8Ut 
Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.e-gnosis.gr ή κάλεσέ μας στο 211.70.51.841.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο