Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν e-learning πρόγραμμα στη Μουσειακή Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 180 χρόνων από τη δημιουργία του Πανεπιστημίου μας, το E-Learning του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Μουσείο Ιστορίας του ΕΚΠΑ  σχεδίασαν και προσφέρουν δωρεάν το 2μηνο e-learning επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Μουσειακές Αφηγήσεις. Μελέτη περίπτωσης: Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών».

Η συνεργασία του E-Learning και του Μουσείου Ιστορίας του ΕΚΠΑ έγκειται στην ανάπτυξη ενός e-learning προγράμματος σχετικά με τη Μουσειακή Εκπαίδευση-Τεχνικές Αφήγησης, στο οποίο θα έχουν δωρεάν πρόσβαση όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν πάνω σε αυτό τον τομέα. Το πρόγραμμα διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας https://elearn.elke.uoa.gr/180xronia και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν συμμετοχή από 27/11/2017 μέχρι και 3/12/2017.

Το πρόγραμμα αποτελείται από πέντε διδακτικές ενότητες που περιλαμβάνουν κείμενα και μαγνητοσκοπημένες παρουσιάσεις. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 11/12/2017 και η παρακολούθησή τους οδηγεί σε Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο