Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Mindfulness and mindfulness practice”

Οι Γιατροί του Κόσμου σας προσκαλούν στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο της πλατφόρμας “ΙΕΝΕ6 – Σύγχρονα μεταναστευτικά κύματα προς την Ευρώπη: Ενισχύοντας την ικανότητα των επαγγελματιών υγείας στην παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε μετανάστες και πρόσφυγες και στην ανάπτυξη στρατηγικών για την αντιμετώπιση των δικών τους συναισθηματικών αναγκών” του προγράμματος Erasmus+.

Το webinar με θέμα “Mindfulness and mindfulness practice” θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου από τις 14.00 έως και τις 15.00 ώρα Ελλάδος.

Στην πλατφόρμα αυτή, οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος συνεργάζονται με τους φορείς Middlesex University (UK), Edunet Organisation (Romania), Cyprus University of Technology (Cyprus), Kocaeli University (Turkey) και Polibienestar Research Institute (Spain), για τη δημιουργία ενός Knowledge Hub που αποτελεί ένα ψηφιακό κέντρο ανταλλαγής γνώσης, ιδεών, υποστήριξης και ανάπτυξης.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο:

http://ienerefugeehub.eu/training/webinars/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα:

http://mdmgreece.gr/iene6-sigchrona-megala-metanasteftika-kimata-pros-tin-evropi/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο