Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν θερινό σχολείο "European Academy Jean Monnet 2017" με θέμα την Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση στην Ελλάδα

Τα Τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔΙΣ) και Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet διοργανώνουν Θερινό Σχολείο European Academy Jean Monnet 2017 (EurAcad-JM17) με αντικείμενο «Η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση στην Ελλάδα: Αναζητώντας τις Αθέατες Επιπτώσεις» και εισηγήσεις από υψηλού επιπέδου ομιλητές. Θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 4-6 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κόρινθο στις εγκαταστάσεις του τμήματος ΠΕΔΙΣ με την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας και αμφίδρομης επικοινωνίας ομιλητών και συμμετεχόντων.

Στα βασικά ζητήματα τα οποία θα διερευνηθούν περιλαμβάνονται η επίδραση των πόρων ΕΕ στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, η εξέλιξη των ανισοτήτων μεταξύ περιφερειών, οι θεσμικές όψεις και οι πολιτικές πρακτικές οι οποίες συνοδεύουν τη διαχείριση των πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ.

Το θερινό σχολείο είναι δωρεάν και θα ωφελήσει ιδιαίτερα προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές (παρέχοντας τρία ECTS και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης), καθώς και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με τη διαχείριση πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Κέντρου Αριστείας ΕΔΩ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο