Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Discover Vodafone: Αποκτήστε εργασιακή εμπειρία στη Vodafone!

Η Vodafone μέσω του προγράμματος «Discover Vodafone», για άλλη μια χρονιά προσφέρει σε όσους/ες αποφοίτησαν πρόσφατα με πτυχίο ή μεταπτυχιακό, κατά προτίμηση στην Επιστήμη των Υπολογιστών (Computer Science), των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (Electrical Engineering) και της Ανάπτυξης Λογισμικού (Software Development), τη δυνατότητα για ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι εργασιακής εμπειρίας στα διάφορα τμήματα της εταιρείας.

Ανακάλυψε το Discover Graduate Program της Vodafone, το μονοετές πρόγραμμα full-time απασχόλησης που απευθύνεται σε απόφοιτους χωρίς απαραίτητη προηγούμενη εργασιακή εμπειρία! Στο πλαίσιο του Discover Graduate Program, θα σου παρέχεται συνεχής υποστήριξη και ανατροφοδότηση για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Διάλεξε μια από τις 5 παρακάτω επιλογές του προγράμματος, εκείνη που σου ταιριάζει, με βάση τις σπουδές σου και τους επαγγελματικούς σου στόχους:

  • Back-End Development in Microservices & Java EE
  • Front-End Development in React.js
  • Android development in Kotlin
  • iOS Development in Swift
  • Software Test with automation tools (e.g. Selenium)

Υβριδικό μοντέλο εργασίας: Ένας συνδυασμός απομακρυσμένης εργασίας και εργασίας στο γραφείο, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής για εργασία έως και 20 ημέρες από το εξωτερικό!

Για οποιοδήποτε απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στο youth.recruitment@vodafone.com

Για λεπτομέρειες σχετικά με την υποβολή αιτήσεων και περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ !

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο