Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διεθνής Σχολή στην Ελλάδα: Πτυχία-διαβατήρια για κορυφαίες θέσεις στην Ευρώπη

Μια σπουδαία ευκαιρία για την απόκτηση ενός ιδιαίτερου τίτλου σπουδών με διεθνή απήχηση και o οποίος ουσιαστικά αποτελεί διαβατήριο για μια θέση στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, σε διεθνείς οργανισμούς, σε μεγάλες νομικές εταιρίες που λειτουργούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ή σε σημαντικούς τομείς της διοίκησης, έχουν τώρα οι Έλληνες και ξένοι φοιτητές που ακολουθούν τους κλάδους της Νομικής και της Διακυβέρνησης , ενός ευρύτερου κλάδου που αφορά στις πολιτικές επιστήμες, τη δημόσια διοίκηση και τις διεθνείς σχέσεις.

Η European Law and Governance School (www.elgs.eu), είναι μια σχολή πανεπιστημιακού επιπέδου που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία διεθνών προσωπικοτήτων όπως ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουλιάνο Αμάτο και λειτουργεί ήδη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του  διεθνούς οργανισμού EPLO (www.eplo.int)  προσφέροντας προπτυχιακά αλλά και μονοετή μεταπτυχιακά προγράμματα όπως: LLΜ στο Δίκαιο της Ε.Ε.και Master’s σε Διακυβέρνηση, αλλά και πτυχία για έρευνα σε Δίκαιο και Διακυβέρνηση όπως το Master of Studies που είναι μονοετές και τα MPhil & PhD για 2 ή 3 έτη αντίστοιχα.

Η Σχολή, μοναδική στην Ευρώπη και με καινοτόμα διδακτική μεθοδολογία, είναι μέρος ενός δικτύου 30 Πανεπιστημίων από 20 χώρες, με 100 και πλέον διδάσκοντες, παγκοσμίου φήμης επιστήμονες και ακαδημαϊκούς, έχει στόχο να διαμορφώσει μια νέα γενιά των Ευρωπαίων επαγγελματιών, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα. 

Δέχεται φοιτητές από όλο τον κόσμο και υποστηρίζεται στην Ιταλία από το Ιταλικό Υπ Εξωτερικών και στην Ελλάδα από το Ίδρυμα Λάτση, την Εθνική Τράπεζα, την Τράπεζα Πειραιώς, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενώ παράλληλα σε προπτυχιακό επίπεδο δέχεται και φοιτητές που κάνουν παράλληλες σπουδές σε άλλα ανώτατα ιδρύματα ενώ προσφέρει υποτροφίες έως 50%. Λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Οργανισμού EPLO.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 211 311 0 671 και στον διαδικτυακό τόπο www.elgs.eu ή στο info@elgs.eu.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο