Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για την ενημέρωση υποψηφίων φοιτητών για τα 22 Μεταπτυχιακά του Προγράμματα

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των εγγραφών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, διοργανώνει την τελευταία ενημερωτική παρουσίαση για τα μεταπτυχιακά του προγράμματα σπουδών και τις προσφερόμενες υποτροφίες, στην αίθουσα ‘Μ.Αναγνωστάκης’, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18:15. 

Οι υποψήφιοι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης από το προσωπικό του ιδρύματος. Θα λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις σπουδές, το πρόγραμμα υποτροφιών αριστείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου και τις εργασιακές ευκαιρίες που προσφέρονται στους αποφοίτους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Δηλώστε online συμμετοχή για την ενημερωτική παρουσίαση στο www.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807520 ή με email στο admissions@ihu.edu.gr. Μπορείτε να κοινοποιήσετε την εκδήλωση μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στις 19:00 στην ίδια αίθουσα την εκδήλωση με θέμα «Συμβουλευτικές εργασίες των φοιτητών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με εταιρείες, φορείς και οργανισμούς» η οποία διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά και στόχο έχει την διασύνδεση του πανεπιστημίου και των φοιτητών του με την αγορά εργασίας.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) αποτελεί το πρώτο και μόνο ελληνικό δημόσιο αποκλειστικά αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.  Παρέχει είκοσι δύο (22) μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, του περιβάλλοντος, της βιοτεχνολογίας, της ενέργειας, της πληροφορικής, του σχεδιασμού προϊόντων, της ιστορίας, της αρχαιολογίας και της νομικής επιστήμης.

Συγκεκριμένα:

Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών

 

Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών

 

Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο