Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Σειρά εξ αποστάσεως Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης με θέμα ‘Βιολογικές Εφαρμογές και Διδακτική της Βιολογίας’

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με γενικό αντικείμενο τις ‘Βιολογικές Εφαρμογές και τη Διδακτική της Βιολογίας’, κάνοντας χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών και των πιο σύγχρονων μοντέλων διδασκαλίας και μάθησης.

Το παιδαγωγικό μοντέλο που εφαρμόζεται στα προγράμματα ανταποκρίνεται σε εγγενή χαρακτηριστικά της διά βίου μάθησης τα οποία απορρέουν από την κοινωνική της αναγκαιότητα και τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων. Επικεντρώνεται ακόμη, σε παραμέτρους της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που την καθιστούν επιτυχή όπως η μαθησιακή ικανοποίηση των εκπαιδευόμενων και η ενίσχυση της μαθησιακής τους αυτονομίας.

Τα προγράμματα συνδυάζουν την παροχή γνώσης με την κατάρτιση και προσφέρουν μαθητο-κεντρικά ηλεκτρονικά περιβάλλοντα που αποβλέπουν στην ανάπτυξη μαθησιακών δεξιοτήτων του 21ου αιώναΕίναι διάρκειας 200 ωρών και προσδιορίζονται ως ακολούθως:

Υπεύθυνος Προγραμμάτων: Δημήτρης Σχίζας, Ακαδημαϊκός Συνεργάτης, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος | d.schizas@ihu.edu.gr | 2310 807546.

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο