Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Πιστοποίηση από το ΑCCA για 2 μεταπτυχιακά προγράμματα

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δύο (2) από τα μεταπτυχιακά του προγράμματα πιστοποιήθηκαν από Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Tα μεταπτυχιακά προγράμματα  MSc in International Accounting, Auditing and Financial Management  και MSc in Banking and Finance προσφέρουν στους απόφοιτους τη δυνατότητα απόκτησης μιας από τις σημαντικότερες διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις στο χώρο της Λογιστικής και Ελεγκτικής Επιστήμης. 


Το ACCA είναι ένα παγκόσμιο σώμα επαγγελματιών λογιστών-ελεγκτών το οποίο μέσα από την πιστοποίηση που προσφέρει, δημιουργεί σε ολόκληρο τον κόσμο καταρτισμένους επαγγελματίες με ικανότητες και φιλοδοξίες, που είναι σε θέση να αναζητήσουν καριέρα στον τομέα της Λογιστικής και Ελεγκτικής Επιστήμης. 

Οι απόφοιτοι των παραπάνω μεταπτυχιακών προγραμμάτων (από 1 Ιανουαρίου 2016 έως 31 Δεκεμβρίου 2020) του Διεθνούς Πανεπιστημίου,  πέρα από την απόκτηση γνώσεων και κατάρτισης υψηλού κύρους και εγνωσμένης αξίας, αποκτούν ταυτόχρονα απαλλαγή σε ενότητες της Πιστοποίησης του ACCA (ACCA Qualification) 

Συγκεκριμένα: 

  • Οι απόφοιτοι του MSc in International Accounting, Auditing and Financial Management απαλλάσσονται από τις ενότητες F1-F4
  • Οι απόφοιτοι του MSc in Banking and Finance απαλλάσσονται από τις ενότητες F1-F3.

Ταυτόχρονα, οι απόφοιτοι των παραπάνω προγραμμάτων απαλλάσσονται και από τις εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικών (Certificates) που το ACCA προσφέρει μέσα από την πιστοποίηση με τίτλο Foundations In Accountancy (FIA)


Συγκεκριμένα, 

  • οι απόφοιτοι του MSc in International Accounting, Auditing and Financial Management απαλλάσσονται από τις εξετάσεις για την απόκτηση όλων των πιστοποιητικών του FIA
  • οι απόφοιτοι του the MSc in Banking and Finance απαλλάσσονται από τις εξετάσεις για την απόκτηση των πιστοποιητικών: FA1, FA2, FAB, FFA, FMA, MA1, MA2.

 
Για να δείτε τις εξαιρέσεις από την Πιστοποίηση του ACCA που δικαιούνται οι απόφοιτοι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος πατήστε εδώ 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο