Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαγωνισμός Youth4Regions για φοιτητές δημοσιογραφίας

Για ακόμη μια χρονιά, το πρόγραμμα Youth4Regions της Ευρωπαϊκής Eπιτροπής, καλεί φοιτητές δημοσιογραφίας και νέους δημοσιογράφους από όλα τα κράτη της Ε.Ε., από 18 έως 30 ετών, να ανακαλύψουν όσα κάνει η Ευρώπη στην περιοχή τους λαμβάνοντας μέρος στον καθιερωμένο πλέον, διαγωνισμό.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημοσιοποίηση υπαρκτών έργων συγχρηματοδοτούμενων από τα Ταμεία Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Ανάπτυξης και Συνοχής, με έμφαση στην έξυπνη, χωρίς αποκλεισμούς, αειφόρο ανάπτυξη και ειδικά στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν έως 15 Ιουλίου 2019 (23.59, ώρα Βρυξελλών), σε οποιαδήποτε από τις 24 επίσημες γλώσσες της Ε.Ε., ένα μικρό άρθρο (400-1000 λέξεις) ή ένα βίντεο (2-3 λεπτά, αγγλικοί υπότιτλοι) σχετικό με το στόχο του διαγωνισμού. Στις 9 Αυγούστου θα υπάρξει ανακοίνωση των νικητών και ένας νικητής από κάθε χώρα μέλος της Ε.Ε., θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το αντίστοιχο Youth4Regions Media Programme, που θα διεξαχθεί 6 με 11 Οκτωβρίου 2019, στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων.
 
Όλα τα έξοδα ταξιδίου, διαμονής και διατροφής καλύπτονται πλήρως από την Ε.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο