Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δήλωσε συμμετοχή στον πανευρωπαϊκό φοιτητικό διαγωνισμό EESTech Challenge

Το EESTech Challenge (EESTEC Tech Challenge) είναι πανευρωπαϊκός φοιτητικός διαγωνισμός που διοργανώνεται από την EESTEC (Electrical Engineering Students’ European assoCiation). Eνθαρρύνει φοιτητές να αναπτύξουν τις γνώσεις τους πάνω σε τεχνολογικά θέματα καθώς και την ομαδικότητά τους διαγωνιζόμενοι με συμφοιτητές τους από όλη την Ευρώπη. Το EESTech Challenge φιλοδοξεί να κινήσει το ενδιαφέρον σε σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις και να δώσει την ευκαιρία εκπαίδευσης μέσα από online σεμινάρια. 

Φέτος, για τρίτη φορά στην Ευρώπη θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός EESTech Challenge ο οποίος έχει σκοπό να συνδέσει τους φοιτητές με τα πιο σύγχρονα και περιζήτητα αντικείμενα τεχνολογικού ενδιαφέροντος. Αυτή τη χρονιά, ο διαγωνισμός θα δώσει την ευκαιρία σε φοιτητές από 20 ευρωπαϊκές πόλεις να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους στο Internet of Things και, μέσω της εμπειρίας αυτής, να τις εμπλουτίσουν, ενώ μια νικήτρια ομάδα από κάθε τοπικό γύρο θα διαγωνιστεί με τις υπόλοιπες στον Πανευρωπαϊκό γύρο που θα γίνει στο Μόναχο της Γερμανίας! Έπαθλο του τοπικού γύρου η κάλυψη όλων των εξόδων διαμονής και φαγητού για το Μόναχο!!

Ομάδες των 3 ατόμων θα βάλουν τα δυνατά τους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να επιδεικνύουν όχι μόνο τις γνώσεις τους, αλλά και το κίνητρο, την αφοσίωση και το ομαδικό πνεύμα. Αυτές οι δεξιότητες πρέπει να οδηγήσουν τις ομάδες προς τη νίκη!

Πότε; Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα εδώ.

Για να υποβάλετε αίτηση για την Αθήνα πατήστε εδώ.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τη Ξάνθη δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο