Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παγκόσμιας Πολιτισμικής Ηγεσίας

Είστε νέοι-ες πολιτισμικοί-ές managers μεταξύ 25 και 39 ετών;

Το Πρόγραμμα Παγκόσμιας Πολιτισμικής Ηγεσίας (“Global Cultural Leadership Programme”) αναζητά πολιτισμικούς αρχηγούς και επαγγελματίες από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία, το Μεξικό, τη Ρωσία, τη Νότια Αφρική, τη Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, από διαφορετικούς πολιτισμούς.

Θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις πολιτιστικές τους δεξιότητες και να αναπτύξουν τη συνεργατική μάθηση με ομόλογούς τους (“peer-to-peer”) και να βελτιώσουν τις δεξιότητες δόμησης δικτύου. Θα ενισχυθούν με νέα εργαλεία και δεξιότητες πολιτισμικής ηγεσίας και θα συμμετάσχουν στη διεθνή πολιτισμική συνεργασία.

Η τρίτη φάση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ, στην Ολλανδία, από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2018.

Τα έξοδα μετακίνησης  και διαμονής των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από τους διοργανωτές.

Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει επίσης ένα ταξίδι πεδίου στην Πολιτισμική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2018, το Leeuwarden-Fryslân στην Ολλανδία.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 14 Ιουνίου 2018, 23:59 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο