Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δήλωσε συμμετοχή στο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Οι νέοι/ες ηλικίας 13 έως 29 ετών από όλο τον κόσμο με μια καινοτόμα ιδέα για δημιουργία επιχείρησης, η οποία θα συνεισφέρει στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (“Sustainable Development Goals”) προσκαλούνται να υποβάλουν τις καλύτερες ιδέες και προγράμματά τους.     

Οι υποβολές των προτάσεων θα πρέπει να ενσωματωθούν σε μια από τις ακόλουθες δύο κατηγορίες:

Οι 10 υποβολές, οι οποίες θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους του κοινού σε κάθε μία από τις δύο κατηγορίες θα εκληφθούν ως φιναλίστ/επικρατέστεροι συμμετέχοντες. Οι φιναλίστ/επικρατέστεροι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλουν ένα βίντεο (με διάρκεια το ανώτατο 3 λεπτά) της ιδέας/ του προγράμματός τους. Ανάμεσα στους φιναλίστ/επικρατέστεροι συμμετέχοντεςμια επιτροπή κριτών θα κάνει την τελική επιλογή των τριών νικητών (Πρώτο βραβείο, δεύτερο βραβείο και τρίτο βραβείο) σε κάθε κατηγορία.Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν με βάση το επιχειρηματικό τους όραμα, τη σκοπιμότητα, την καινοτομία, τον κοινωνικό αντίκτυπο και τη βιωσιμότητα, μεταξύ άλλων παραγόντων.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών είναι στις 15 Σεπτεμβρίου 2022

Μάθε περισσότερα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο