Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δεσμός: Νέο πρόγραμμα εργασίας για ανέργους νέους

To πρόγραμμα "Δεσμός για τους Νέους”  συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά! Μέσω της αξιοποίησης των πόρων της εκστρατείας του Greek Crowdfund τη χρονιά 2015-16, ο Δεσμός υλοποίησε το πρόγραμμα “Δεσμός για τους Νέους” και κατάφερε να υποστηρίξει 15 κοινωφελείς οργανισμούς με ανθρώπινο δυναμικό για ένα έτος. Τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου υλοποίησης του προγράμματος ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά από όλους τους συμμετέχοντες και τους οργανισμούς και αποτέλεσαν το έναυσμα για να επιδιώξουμε τη συνέχισή του.

Οι γενναιόδωρες χρηματοδοτήσεις του οργανισμού The Hellenic Initiative ύψους 100.000$ και της Visa Hellas ύψους 50.000€ αποτέλεσαν το μέσον για την πραγματοποίηση του προγράμματος το τρέχον έτος. Το πρόγραμμα θα στηρίξει ξανά κοινωφελείς οργανισμούς που έχουν ανάγκη από ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργώντας θέσεις εργασίας για άνεργους νέους μέχρι 30 ετών. Ο Δεσμός θα καλύψει το μισθολογικό κόστος της πρόσληψης των νέων για ένα έτος, προκειμένου να υποστηρίξει τις δράσεις και τον αντίκτυπό των οργανισμών, συμβάλλοντας παράλληλα στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας. Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές για την εμπιστοσύνη τους στο έργο του Δεσμού και την υποστήριξη του προγράμματος «Δεσμός για τους Νέους»!

Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και φορείς κοινωνικής πρόνοιας μπορούν να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο με τoν οποίο θα υποβάλλουν από κοινού αίτηση συμμετοχής. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει και ως καταληκτική ημερομηνία της υποβολής ορίζεται η Κυριακή 30 Απριλίου 2017. Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει ως προς την περιγραφή και τους στόχους της θέσης εργασίας, τον αντίκτυπό της στο έργο του οργανισμού και το κοινωνικό σύνολο και ως προς το προφίλ του υποψηφίου.

Παρακάτω θα βρείτε:

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του προγράμματος Σοφοκλή Δανασσή στο sophocles@desmos.org και στο 2168090840.

Ιστοσελίδα Δεσμού: http://www.desmos.org/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο