Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δεκαεπτά (17) νέα μεταπτυχιακά προγράμματα εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας

Σας παρουσιάζουμε τα δεκαεπτά (17) νέα μεταπτυχιακά προγράμματα που εγκρίθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο από το Υπουργείο Παιδείας. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα (διάρκεια σπουδών, αριθμός εισακτέων, διδασκόμενα μαθήματα) πατήστε στους τίτλους των προγραμμάτων. 

Οικονομία-Διοίκηση:

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία (Master of Science in Management Science and Technology), Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

MSc Logistics and Supply Chain Management-Εφοδιαστική και Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Επιχειρηματικότητα και Διαδίκτυο, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εφαρμοσμένα Οικονομικά (Applied Economics), Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ευρωπαϊκή Οικονομία και Ευρωπαϊκοί θεσμοί, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

Τεχνολογικές Επιστήμες: 

Διαδίκτυο και Παγκόσμιος Ιστός (Internet and Web Computing), Τμήμα Πληροφορικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Περιβαλλοντικός Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σχεδιασμός Αιχμής: Καινοτομία και Διεπιστημονικότητα στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό (Advanced Design: Innovation and Transdisciplinarity in Architectural Design), Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

Επιστήμες Υγείας: 

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Βασικών Βιοϊατρικών Επιστημών, Τμήμα Ιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Πρόληψη και θεραπεία αιμοσφαιρινοπαθειών−Prevention and Treatment of Hemoglobinopathies, Τμήμα Νοσηλευτικής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ανθρώπινη Αναπαραγωγή, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Βιοϊατρικές και Μοριακές Επιστήμες στη Διάγνωση και Θεραπεία Ασθενειών, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

 

Επιστήμες Υγείας-Ψυχολογία- Παιδαγωγικά: 

Αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία της βρεφικής και της νηπιακής ηλικίας, Τμήμα Ιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

Παιδαγωγικά:

Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στα Μαθηματικά και στις Φυσικές Επιστήμες, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Διδακτική των Μαθηματικών, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστημίο Δυτικής Μακεδονίας, Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Πανεπιστημιο Μακεδονίας, Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Πανεπιστημίο Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Δημοκρίτειο Πανεπιστημίο Θράκης.

Επιστήμες της Αγωγής, Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

Παιδαγωγικά- Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης:

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμες Εφαρμογές στην Εκπαίδευση, Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι προκηρύξεις των παραπάνω μεταπτυχιακών προγραμμάτων θα δημοσιευθούν μέσα στο ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Από τη σελίδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών καθώς αυτές ανακοινώνονται.

Επίσης, από τον πίνακα της κεντρικής μας σελίδας http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να δείτε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και να αναζητήσετε μεταπτυχιακά ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο