Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Coding Bootcamp 3: Γίνε Περιζήτητος Προγραμματιστής σε 12 Εβδομάδες!

Οι εγγραφές για τα part time απογευματινά μαθήματα (18:00-22:00) του Coding Bootcamp 3 πήραν παράταση μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου! Γίνε full-stack προγραμματιστής σε Java ή C#/.NET, πιστοποίησε τις δεξιότητες σου με 3 κορυφαία πιστοποιητικά και απόκτησε τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσεις άμεσα τη νέα σου καριέρα. 

 

Τι είναι τα Coding Bootcamps;

Τα Coding Bootcamps είναι ταχύρρυθμα και εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης (500 ώρες σε 12 εβδομάδες) στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών, τα οποία στοχεύουν στην επανειδίκευση νέων χωρίς σχετικό υπόβαθρο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι διαθέτουν πλέον όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προσληφθούν άμεσα ως entry-level, full-stack προγραμματιστές!

Οι πιλοτικές προσπάθειες των Coding Bootcamps 1&2 – τα οποία ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο του 2017 – άλλαξαν ουσιαστικά τη ζωή των 64 αποφοίτων: νέοι ηλικίας 22-40 ετών, προερχόμενοι από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία και σπουδές (αρχιτέκτονες, μαθηματικοί, ωκεανογράφοι, φυσικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, τοπολόγοι κ.ά.) επανειδικεύτηκαν σε 12 εβδομάδες στις γλώσσες προγραμματισμού Java ή C#.NET.

Το 100% των αποφοίτων είχε ήδη προσληφθεί πριν την ολοκλήρωση των μαθημάτων από τις κορυφαίες εταιρείας που αγκάλιασαν το πρόγραμμα, με μηνιαίους μισθούς που άγγιξαν τα €1.200 (καθαρό εισόδημα)!

Τα Coding Bootcamps οργανώνονται στο πλαίσιο του Alliance For Digital Employability (AFDEmp) από τη HePIS και τη CEPIS, με την επιστημονική επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο πλαίσιο της επιτυχίας των προηγούμενων δράσεων και της απήχησης που υπάρχει το AFDEmp συνεχίζει δυναμικά την υλοποίηση του οράματος του, με στόχο την επανειδίκευση 500.000 νέων εκτός εργασίας στις ψηφιακές δεξιότητες, με σημείο εκκίνησης τον προγραμματισμό.

 

Άρτια Εκπαίδευση

  • Επιστημονική επίβλεψη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Σχεδιασμένη ώστε οι απόφοιτοι να είναι άμεσα παραγωγικοί, βάσει των σύγχρονων αναγκών της αγοράς εργασίας (90% πρακτική εξάσκηση, app development κλπ.)
  • Διδασκαλία από διακεκριμένους καθηγητές Πανεπιστημίου και έμπειρα στελέχη του κλάδου

 

Διεθνής Πιστοποίηση

Σε συνεργασία με τον παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης PEOPLECERT σου δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσεις 3 πιστοποιητικά:

  • PEOPLECERT Software Developer (Java or C#/.NET), Foundation Level
  • PEOPLECERT Software Developer (Java or C#/.NET), Practitioner Level
  • PEOPLECERT Quality Software Development in Maintainability (Java or C#/.NET), Foundation Level

 

Ένταξη στην Αγορά Εργασίας

Με την αποφοίτησή σου θα είσαι έτοιμος να ενταχθείς άμεσα στην αγορά εργασίας, καθώς το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει:

  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Workshops που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των προσωπικών σου δεξιοτήτων για επαγγελματική ανάπτυξη
  • Προώθηση βιογραφικών στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών που έχουν προσλάβει το 100% των αποφοίτων μας
  • Events γνωριμίας και διασύνδεσης (π.χ. Career days, Meet & Hires)

Το 100% των αποφοίτων εργάζεται σε κορυφαίες εταιρίες όπως Atcom, Cognity, Data Communication, Eurobank, EY, PeopleCert και πολλές άλλες.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο