Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Climate-KIC Journey: Tο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Θερινό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κλιματικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Θερινό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (summer school) κλιματικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, «the Climate-KIC Journey»  θα λάβει χώρα και αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Το Climate-KIC (H κοινότητα γνώσης και καινοτομίας για την κλιματική αλλαγή) και οι εταίροι του θα φιλοξενήσουν πέραν των 400 μεταπτυχιακών φοιτητών και νέων επαγγελματιών, με την φιλοδοξία να εμπνεύσουν και να καταρτίσουν τους νέους επιχειρηματίες του αύριο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

 

Τι ακριβώς είναι το Journey;

To Journey είναι ένα θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κλιματικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας 4 εβδομάδων που φιλοξενείται από κορυφαία παγκόσμια πανεπιστήμια. Προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ακαδημαϊκής μελέτης και πραγματικής εμπειρίας Στο πρόγραμμα λαμβάνουν μέρεος περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο και έχει παγκόσμια εμβέλεια με συμμετέχοντες από περισσότερες από 50 διαφορετικές εθνικότητες.  Στα πλαίσια του προγράμματος θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε 3 ευρωπαϊκές πόλεις με σκοπό να κατανοήσετε την καινοτομία σε πραγματικό χρόνο και την επιχειρηματικότητα του κλίματος, ενώ παράλληλα θα εργάζεστε σε πολυεπιστημονικά εργαστήρια μάθησης. Οι καλύτεροι εμπειρογνώμονες του κλίματος στον κόσμο θα σας καθοδηγήσουν σε όλο το ταξίδι!

Επίσης, φέρνει μαζί μεταπτυχιακούς φοιτητές και νέους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Μέσα από την επιβεβαίωση μιας ιδέας, στην κατανόηση της αγοράς και την δημιουργία αποτελεσματικής ομάδας, το Climate-KIC Journey, προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τον κόσμο της κλιματικής αειφόρου επιχειρηματικότητας. Το Journey τους παρέχει τα εφόδια για να μπορέσουν να έχουν σημαντική συμβολή στην παγκόσμια προσπάθεια για να βρεθούν λύσεις στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν τις δικές τους αειφόρες επιχειρήσεις.

Δηλώστε συμμετοχή σε μια κοινότητα ευκαιριών όπως η πρακτική άσκηση, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις, η έρευνα καινοτομίας και οι σταδιοδρομίες επιχειρηματικότητας σήμερα.

 

Το πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ για Ευρωπαίους πολίτες και κάτοικους Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λήξη υποβολής των αιτήσεων: 18η Φεβρουαρίου 2019. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο