Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αύριο 13/5 στην Τεχνόπολη η μεγαλύτερη έκθεση μεταπτυχιακών στην Ελλάδα από το eduguide!

Tο eduguide.gr διοργανώνει το Master & MBA info day, αύριο Σάββατο 13 Μαΐου, 11.00 π.μ.-19.00 μ.μ. στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Περισσότερα από 100 μεταπτυχιακά προγράμματα από 15 Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου θα ενημερώνουν το κοινό για τα προγράμματα σπουδών τους, τις ευκαιρίες υποτροφιών, καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων τους. Ενδεικτικά, συμμετέχουν μεταπτυχιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το ALBA Graduate Business School, το ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ, ανάμεσα σε άλλα ιδρύματα (δείτε όλη τη λίστα των συμμετεχόντων).  

Η Μαρία Αλεξίου, ιδρύτρια του eduguide.gr, εξηγεί πως πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την ανάγκη των μεταπτυχιακών προγραμμάτων να μιλήσουν απευθείας με τους νέους σε μία στοχευμένη, προσιτή, και λιτή εκδήλωση που λαμβάνει υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Πράγματι, πολλά από τα μεταπτυχιακά που συμμετέχουν προσφέρουν μερικές ή και ολικές υποτροφίες αριστείας, ενώ και το eduguide.gr προσφέρει υποτροφία αξίας 1,000 Ευρώ, και σε συνεργασία με τα προγράμματα κατάρτισης e-learning του Πανεπιστημίου Πειραιώς, 5 δωρεάν e-learning Προγράμματα στους επισκέπτες της εκδήλωσης.   Αντιπρόσωποι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων θα ενημερώνουν το κοινό 11.00 π.μ.-19.00 μ.μ. στο χώρο του Μηχανουργείου της Τεχνόπολης, ενώ ταυτόχρονα στο INNOVATHENS θα διεξάγονται παρουσιάσεις των μεταπτυχιακών προγραμμάτων από διακεκριμένους καθηγητές (δείτε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων).  

Το eduguide.gr, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος σε επισκεψιμότητα ιστότοπος για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, με 200,000 επισκέπτες το μήνα και περισσότερους από 15,000 εγγεγραμμένους χρήστες στο newsletter.   Η κα. Αλεξίου εξηγεί πως η συνεχής αύξηση της επισκεψιμότητας του eduguide.gr οφείλεται στην άριστη και πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα οργάνωση της πληροφορίας, που αναγνωρίζεται και από τις μηχανές αναζητήσης (π.χ. Google) που τοποθετούν το eduguide.gr στην κορυφή των αναζητήσεων για μεταπτυχιακά και υποτροφίες στην Ελλάδα.  

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης https://www.eduguide.gr/infoday

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο