Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΑΣΠΑΙΤΕ: Πρόσκληση για εισαγωγή σε ΕΠ.ΠΑΙ.Κ, ΠΕΣΥΠ, μεταπτυχιακά προγράμματα.

H Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. αποφάσισε την εισαγωγή φοιτητών στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) και στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) για το ακαδ. έτος 2015-2016.

Η εισαγωγή  θα γίνει με δημόσια ανοικτή προς το κοινό ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16-9-2015 με την πιο κάτω ποσόστωση:

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΕΠΠΑΙΚ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Κάτοχοι Διδακτορικού τίτλου σπουδών 15%
  • Κάτοχοι Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών 35%
  • Μόνιμοι Καθηγητές Β/θμιας Εκπαίδευσης 10%
  • Πτυχιούχοι ΑΕΙ (Παν/μίου & ΤΕΙ) 40%

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ (ΠΕΣΥΠ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Κάτοχοι Διδακτορικού τίτλου σπουδών 15%
  • Κάτοχοι Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών 20%
  • Απόφοιτοι ΑΣΕΤΕΜ-ΠΑΤΕΣ-ΕΠΠΑΙΚ 25%
  • Πτυχιούχοι ΑΕΙ (Παν/μίου & ΤΕΙ) 40%

Σε περίπτωση που δε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός φοιτητών σε μια κατηγορία, θα συμπληρωθεί από την αμέσως επόμενη κατηγορία.

Οι πόλεις στις οποίες θα λειτουργήσουν τα παραπάνω προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι η Αθήνα,  η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης, τα Ιωάννινα, ο Βόλος, το Άργος η η Κοζάνη, η Μυτιλήνη, η  Ρόδος και οι Σάπες Ροδόπης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ  http://www.aspete.gr/index.php/el/ για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τη Δευτέρα 14.9.2015 ώρα 17.00.

 

Επίσης, σας πληροφορούμε ότι τα παρακάτω μεταπτυχιακά προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ δέχονται ακόμη αιτήσεις:

Διδακτική στις Φυσικές Επιστήμες, στην Πληροφορική και την Υπολογιστική Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Μηχανικών (Master of Science in Science, Technology, Engineering and Mathematics Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30/8/2015

Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10/8/2015

Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 7/9/2015

Αναβάθμιση Κτιρίων Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15/9/2015

Εφαρμοσμένή Υπολογιστική Δομική Μηχανική Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10/9/2015

Σύγχρονες Μέθοδοι Σχεδιασμού και Ανάλυσης Μηχανολογικών Κατασκευών Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10/9/2015

Τεχνολογίες Διαχείρισης Υδάτων, Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30/9/2015

Ακολουθήστε μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς και για τις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος από τον πίνακα της κεντρικής μας σελίδας http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να εξερευνήσετε την πληρέστερη βάση δεδομένων με τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και αναζητήσετε μεταπτυχιακά προγράμματα με βάση τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο