ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ανοιχτή εκδήλωση στο ΑΠΘ για τις δυνατότητες εργασίας/πρακτικής άσκησης στον ΟΗΕ Εκπαιδευτικά Νέα

Το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Αμυντικών Αναλύσεων του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνουν ειδική εκδήλωση σχετικά με τις δυνατότητες εργασίας/πρακτικής άσκησης στον ΟΗΕ, με ομιλητή τον Δημήτριο Φατούρο, Υπεύθυνο Επικοινωνίας στο Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC). 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στις 17:00 στο Κτίριο Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Αμφιθέατρο 4, και ειναι ανοιχτή σε όλους/ες.

Πληροφορίες σχετικά με το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών διατίθενται εδώ.

 

* Ο Δημήτρης Φατούρος γεννήθηκε το 1965, κατάγεται από τη Λευκάδα και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Είναι  έγγαμος, και έχει δύο παιδιά. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα. Το 1992  μετοίκησε στις Βρυξέλλες όπου έκανε εξάμηνη πρακτική άσκηση  στην  Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  Στη Βελγική πρωτεύουσα δούλεψε επίσης στον ιδιωτικό τομέα και στον τομέα της Κοινωνίας των Πολιτών. Από το 1994 έως το 2004 εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως συνεργάτης Ευρωβουλευτή και Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας. Από τον Ιούλιο του 2004 υπηρετεί τα Ηνωμένα Έθνη, από τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο