Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων για το 2017-2018

Από τις 6 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2017, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται νέες αιτήσεις υποψηφίων φοιτητών για εισδοχή σε 21 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ (επιπέδου Μάστερ) και 4 ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (έναρξη σπουδών Σεπτέμβριος 2017).

Οι αιτήσεις εισδοχής για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL#
 
Οι θέσεις θα προσφερθούν σε όλους όσοι πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισδοχής στο εκάστοτε πρόγραμμα σπουδών.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων φοιτητών το προκαταρκτικό χρονοδιάγραμμα αιτήσεων και εγγραφών για τη νέα αυτή περίοδο αιτήσεων εισδοχής έχει ως εξής:

  • Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων: από 6 Ιουλίου (από τις 10.00 π.μ.) έως 5 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 11.00 π.μ.).
  • Αποδοχή προσφερόμενης θέσης: από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι).
  • Εγγραφή σε Θεματικές Ενότητες: από τις 12 Σεπτεμβρίου (από τις 10.00 π.μ.). έως τις 14 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι).
  • Καταβολή Προκαταβολής: από τις 12 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπορείτε να επικοινωνείτε:

  • με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 και


Το ΑΠΚΥ είναι κρατικό και αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και αξιόπιστων τίτλων σπουδών για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας. Αξιοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, το ΑΠΚΥ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο