Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 3ο Διαγωνισμό Beyond Hackathon!

Εάν είσαι software developer, marketer, designer, business developer ή startup, μπορείς να πάρεις μέρος στο Beyond Hackathon με την ομάδα σου. Πρέπει να την έχεις ήδη σχηματίσει και να έχετε προετοιμάσει την ιδέα που θα αναπτύξετε στον διαγωνισμό.

  1. Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου μέχρι τις 15.06.2018 στις 17:00 (ΕΕΤ).
  2. Εάν είσαι επικεφαλής της ομάδας, συμπλήρωσε την αίτηση Team Leader. Πρέπει να συμπληρώσεις όλα τα πεδία που περιγράφουν την ιδέα της ομάδας σου.
  3. Εάν είσαι μέλος της ομάδας, στην αίτηση Team Member συμπληρώνεις μόνο τα προσωπικά στοιχεία σου και αποδέχεσαι τους όρους συμμετοχής.
  4. Ανέβασε το video που παρουσιάζει την ιδέα και την ομάδα σου.

Αξιολογούμε όλες τις αιτήσεις και επιλέγουμε τις 20 καλύτερες συμμετοχές.

Δες τι προβλέπουν οι όροι συμμετοχής για το Beyond Hackathon.

Κέρδισε με τη συμμετοχή σου

Στο Beyond Hackathon συναντάς μέντορες και συζητάς την ιδέα που θέλεις να αναπτύξεις στον διαγωνισμό. Εάν η ομάδα σου διακριθεί, κερδίζει χρηματικό έπαθλο: 7.000€ εάν βγει πρώτη ή 3.000€ εάν βγει δεύτερη.

Σε κάθε περίπτωση, έχεις την ευκαιρία να προβάλεις την ιδέα και την ομάδα σου στα ΜΜΕ. Γνωρίζεις σημαντικούς ανθρώπους των επιχειρήσεων και διευρύνεις το επαγγελματικό δίκτυό σου.

Παρακολουθείς ομιλίες για την τεχνολογία ή τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Έρχεσαι σε επαφή με την παγκόσμια κοινότητα των startup.

Ανοιχτή καινοτομία και δημιουργικότητα

Ενθαρρύνουμε την ανοιχτή καινοτομία στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες (Financial Technology – FinTech). Μέσα από τη συνεργασία βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και αλλάζουμε την τραπεζική εμπειρία των πελατών μας.

Το Beyond Hackathon διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από το Κέντρο Καινοτομίας της Eurobank, σε συνεργασία με τους επιχειρηματικούς φορείς The Cube και Foundation.

Μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό έχουν πάρει μέρος 52 ομάδες και έχουν βραβευτεί οι 7 καλύτερες ιδέες. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.beyondhackathon.com

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο