Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ο Διεθνής Διαστημικός Διαγωνισμός της NASA «Space Apps Challenge» επιστρέφει!

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Greek NewSpace Society φέρνει για 6η συνεχόμενη χρονιά κοντά σας ένα από τα μεγαλύτερα hackathons σε ολόκληρο τον κόσμο· το NASA Space Apps Challenge. Το NASA Space Apps Challenge αποτελεί μέρος του Διεθνούς Διαστημικού Διαγωνισμού της NASA και είναι ένας από τους δημοφιλέστερους θεσμούς ανάπτυξης της νεανικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Πρόκειται για έναν διεθνή μαραθώνιο καινοτομίας, όπου επιστήμονες, μηχανικοί, προγραμματιστές, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, γιατροί και καλλιτέχνες συνεργάζονται για την επίλυση προβλημάτων διαστημικής τεχνολογίας και εξερευνούν μέσα σε 48 ώρες τον πιο πολύπλοκο πλανήτη στα χρονικά της επιστήμης, τη Γη! 

Από το 2012, περισσότεροι από 150.000 συμμετέχοντες του NASA Space Apps Challenge από 150 διαφορετικές χώρες και 320 πόλεις έχουν συγκεντρώσει τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν μερικές από τις πιο ιδιαίτερες και απαιτητικές προκλήσεις του αύριο.

Κατά τη διάρκεια του hackathon, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν ομάδες προκειμένου να συζητήσουν ιδέες και να αναπτύξουν τις λύσεις τους πάνω στις θεματικές του φετινού διαγωνισμού (αναλυτικά οι φετινές θεματικές εδώ). 

Για τη συμμετοχή στο φετινό hackathon, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου, μην ξεχάσετε να πραγματοποιήσετε εγκαίρως την εγγραφή σας για τους διαγωνισμούς σε Θεσσαλονίκη ή Πειραιά στους συνδέσμους που ακολουθούν:

Θεσσαλονίκη 👉 εδώ

Πειραιάς 👉 εδώ

Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο; 

Θέλετε να καινοτομήσετε; 

Ήρθε η ώρα να κάνετε το πρώτο σας βήμα! 

Χρήσιμα Links NASA Space Apps Challenge Thessaloniki & Piraeus:

Instagram | Facebook Thessaloniki | Facebook Piraeus 

Χρήσιμα Links Greek NewSpace Society:

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο