Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ανακοίνωση της υποβολής αιτήσεων για Ελληνογαλλικό Μάστερ της ΑΣΚΤ

Μια σημαντική ευκαιρία για όσους θέλουν να κάνουν μεταπτυχιακά στην Τέχνη αξιοποιώντας την εικονική πραγματικότητα και τα ψηφιακά δημιουργικά παιχνίδια και συνδυάζοντας την καλλιτεχνική εμπειρία της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα και την τεχνογνωσία του Πανεπιστημίου Paris 8 στο Παρίσι. 

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Ελληνογαλλικό Μάστερ «Τέχνη, εικονική πραγματικότητα και πολυχρηστικά συστήματα καλλιτεχνικής έκφρασης» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και του τμήματος Art et Technologie de l’ Image του Πανεπιστημίου Paris 8, οι οποίες θα γίνονται δεκτές από 18/6/2018 έως και 6/7/2018 και από 20/8/2018 έως και 3/9/2018.

Πρόκειται για μια ευκαιρία για τα άτομα που θέλουν να αξιοποιήσουν δημιουργικά: α)τις τεχνολογίες των ψηφιακών παιχνιδιών και της εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας για τη δημιουργία καλλιτεχνικών έργων, αλλά και παιχνιδιών με καλλιτεχνικό τρόπο, β)τους  έξυπνους μικρούς μηχανισμούς (κινητά, tablets) ως υπόστρωμα για διαδραστικά καλλιτεχνικά έργα και ebooks, γ)τα μικρού κόστους ενδιάμεσα και αισθητήρες ή κάσκες τρισδιάστατων προβολών, δ)τον διάλογο ανάμεσα στην ψηφιακή τεχνολογία και τις ανθρωπιστικές επιστήμες

To Ελληνογαλλικό Μάστερ οδηγεί, μετά από επιτυχή περάτωση των σπουδών, στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης το οποίο αναγνωρίζεται τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Ελλάδα.

Η φοίτηση είναι δωρεάν και στα δύο Ιδρύματα. Στους φοιτητές που φοιτούν στο Paris-8 παρέχεται η δυνατότητα διαμονής στην εστία του Πανεπιστημίου.

Συν-διευθυντές: Μάνθος Σαντοριναίος Aν. Καθ. ΑΣΚΤ και Jean-François Jégo, Ass. Prof. Paris-8

Ελληνογαλλικό μάστερ της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, σε συνεργασία με το Paris-8 Πανεπιστήμιο Paris 8 (UFR Arts, Philosophie, Esthétique – Arts et  Technologies de l’Image)

Μπορείτε να κατεβάσετε την Προκήρυξη του 7ου Κύκλου Σπουδών και την Αίτηση Συμμετοχής εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο msantori@otenet.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο