Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αίτηση συμμετοχής στον 7ο Εντατικό Κύκλο Επιτάχυνσης Δεξιοτήτων Mellon

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 7ο κύκλο του προγράμματος Mellon επιταχυντής δεξιοτήτων που υλοποιείται από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Knowl, υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού και δωρητή το Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος.

Ο «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon» είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύσσει και ενδυναμώνει τις επαγγελματικές δεξιότητες των συμμετεχόντων, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα ξεχωρίζει για την εξατομικευμένη προσέγγιση και μεθοδολογία που εφαρμόζει, για τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας που αξιοποιεί.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δομείται σε τρίμηνους εντατικούς κύκλους στους οποίους συμμετέχουν max 25 άτομα (ανά κύκλο) και λαμβάνουν min 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης.

Όλα αυτά προσφέρονται δωρεάν από την Knowl και το ενεργό και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο εθελοντών που έχει δημιουργήσει από καταξιωμένους επαγγελματίες, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, που αναλαμβάνουν το ρόλο του εισηγητή, συμβούλου, μέντορα, coach.

Οι αιτήσεις για τον 7ο κύκλο του προγράμματος θα είναι ανοιχτές έως και τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018Κάντε κλικ εδώ για να υποβάλλετε την αίτησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://mellon-accelerator.eu

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο