Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αιτήσεις ως τις 21 Ιουνίου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Μέχρι τις 21 Ιουνίου 2018 η υποβολή αιτήσεων για εισδοχή σε ένα από τα 22 μεταπτυχιακά και 4 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, αποκλειστικά εξ αποστάσεως.

Με ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία και καινοτόμες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης το ΑΠΚΥ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προγράμματα σπουδών σε κλάδους αιχμής με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας και με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες. Οι τίτλοι σπουδών του αναγνωρίζονται από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του. Προσαρμοσμένες στις ανάγκες εργαζομένων και μη, οι σπουδές στο ΑΠΚΥ δεν απαιτούν τη φυσική παρουσία των φοιτητών σε αίθουσες διδασκαλίας, κάτι που είναι απαραίτητο μόνο στις τελικές εξετάσεις, σε εξεταστικά κέντρα που οργανώνονται στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και -υπό προϋποθέσεις- σε τρίτες χώρες.

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει προγράμματα δια βίου μάθησης, αυτοτελείς δηλαδή θεματικές ενότητες που καλύπτουν σύγχρονα γνωστικά πεδία και προγράμματα κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 (έναρξη σπουδών τον προσεχή Σεπτέμβριο) υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ: www.ouc.ac.cy

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 και στο admissions@ouc.ac.cy

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο