Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

AEGEAN: Έναρξη Προγράμματος Υποτροφιών Εκπαίδευσης Πιλότων

Η AEGEAN ανακοινώνει την έναρξη Προγράμματος Υποτροφιών για την εκπαίδευση πιλότων της πολιτικής αεροπορίας σε 2 ελληνικές σχολές και την απόκτηση του επαγγελματικού πτυχίου πολιτικής αεροπορίας (Integrated Commercial Pilot License with MCC).

Το πρόγραμμα αφορά στην πραγματοποίηση σπουδών πλήρους φοίτησης αποκλειστικά στις ελληνικές σχολές Global Aviation με έδρα την Αθήνα και Egnatia Aviation με έδρα την Καβάλα.

Για την υλοποίηση του προγράμματος θα επιλεγούν έως 100 υποψήφιοι πιλότοι, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής.

Μέσω του προγράμματος υποτροφιών, η εταιρία έχει στόχο να συνεισφέρει στην απόκτηση απαραίτητων εφοδίων από νέους που αγαπούν την αεροπορία και έχουν όνειρο ζωής να εργαστούν ως πιλότοι. 

Διάρκεια Εκπαίδευσης / Προγραμματισμός

Η εκπαίδευση στις σχολές διαρκεί 14 με 17 μήνες. 

Περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, διάρκειας περίπου 9 μηνών και πτητική εκπαίδευση σε αεροσκάφη και εξομοιωτές πτήσεων, διάρκειας περίπου 7 - 8 μηνών. Η θεωρητική και η πτητική εκπαίδευση θα εναλλάσσονται κατά την περίοδο φοίτησης, ανάλογα με το γνωστικό αντικείμενο.

Οι εκπαιδεύσεις ανά σχολή, υλοποιούνται ως εξής: 

Global Aviation

  • Θεωρητική Εκπαίδευση - Αθήνα
  • Πτητική Εκπαίδευση - Αεροδρόμιο Πάχης - Μεγάρων

Egnatia Aviation

  • Θεωρητική Εκπαίδευση - Αθήνα
  • Πτητική Εκπαίδευση - Αεροδρόμιο Χρυσούπολης, Καβάλα

Υποβολή αιτήσεων & Επιλογή υποψηφίων

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα υποτροφιών μέχρι 07/09/2018.

Οι υποψήφιοι που έχουν καταχωρήσει την αίτησή τους και πληρούν τα κριτήρια επιλογής, θα ειδοποιηθούν να υποβάλλουν απαραίτητα δικαιολογητικά μεταξύ 10/09/2018 και 14/09/2018.

Τα ονόματα των επιτυχόντων που θα ενταχθούν στις σχολές και θα ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους, θα ανακοινωθούν στις επίσημες ιστοσελίδες της AEGEAN (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com).

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτησή σας ακολουθώντας το παρακάτω link:

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο