Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Advanced Media Institute: Δημόσια πρόσκληση για την υποβολή ερευνητικών προτάσεων προς χρηματοδότηση για το 2018

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του οράματος του Advanced Media Institute (ΑΜΙ) να συμβάλλει στην παραγωγή πρωτότυπης και εφαρμοσμένης έρευνας και αποσκοπώντας, ταυτόχρονα, στην ενίσχυση της έρευνας μικρής και μεσαίας κλίμακας στα πεδία της Σύγχρονης Επικοινωνίας και Νέας Δημοσιογραφίας, προσκαλεί:

1. Ερευνητές, επιστήμονες, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας κάθε βαθμίδας που δραστηριοποιούνται στα πεδία της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας, αλλά και με ευρύτερη σχέση με τις Κοινωνικές & Πολιτικές Επιστήμες και την Πληροφορική, και

2. Δημοσιογράφους και επαγγελματίες των Μέσων,

να υποβάλουν ερευνητικές προτάσεις προς αξιολόγηση και χρηματοδότηση.

Η πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση μίας (1) έως τριών (3) ερευνητικών προτάσεων με έναρξη εντός του 2018, με το συνολικό ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000€). Ανάλογα με τα πορίσματα της αξιολόγησης των προτάσεων από την Επιστημονική Επιτροπή του ΑΜΙ, η χρηματοδότηση μπορεί να δοθεί σε μία (1), δύο (2) ή (μέχρι και) τρεις (3) προτάσεις.

Η υποβολή προτάσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου έως τις 23:55, ώρα Ελλάδος, της 30ης Μαρτίου 2018. Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από την Επιστημονική Επιτροπή του ΑΜΙ κατόπιν κριτικής ανάγνωσης, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (double blind peer review). Σε περίπτωση που το εγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθεί πριν τον Σεπτέμβριο, προτείνεται η σύνδεση της παρουσίασής του με τους στόχους του Διεθνούς Συνεδρίου #AMIRetreat2018, που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, τα χρονοδιαγράμματα και τη διαδικασία αξιολόγησης μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://grants.advancedmediainstitute.com.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο