Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέση πρακτικής άσκησης στο Αμερικανικό Επιμελητήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Tο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σας ενημερώνει για ένα πρόγραμμα που αφορά σε μία θέση πρακτικής άσκησης στις Βρυξέλλες, που έχει προκηρυχθεί από το Αμερικανικό Επιμελητήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (AmCham EU). Κάθε χρόνο, το Αμερικανικό Επιμελητήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιλέγει έναν νέο Έλληνα φοιτητή να συμμετέχει σε τρίμηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση (Μάιος, Ιούνιος και Ιούλιος) στο γραφείο του AmCham EU στις Βρυξέλλες. Τα πεδία ενδιαφέροντος της πρακτικής άσκησης επικεντρώνονται σε διατλαντικά θέματα και ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης θεσπίστηκε προς τιμήν του Ανδρέα Γαλανάκη, ενός Έλληνα υπηκόου που μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες και εργάστηκε στις Βρυξέλλες ως Policy Director στο AmCham EU από το 2010 έως και το 2016 και έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2017. Το πρόγραμμα πρακτικής τιμά τη δέσμευση και την αφοσίωση του Ανδρέα Γαλανάκη σε θέματα διατλαντικής συμφωνίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και τη συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση των νέων επαγγελματιών κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.

Προθεσμία: Παρασκευή, 8 Φεβρουάριου 2019

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το internship και τον τρόπο δήλωσης ενδιαφέροντος εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο