Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στον Οργανισμό Frontex

Ο οργανισμός Frontex δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους που προέρχονται από διαφορετικά εκπαιδευτικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα, προκειμένου να συμβάλουν στο έργο του οργανισμού σύμφωνα με την εμπειρογνωμοσύνη και τα ενδιαφέροντά τους.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Frontex παρέχει την ευκαιρία στους υποψήφιους να αποκτήσουν πρακτική εργασιακή εμπειρία στη συνεργασία στον τομέα των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να αποκτήσουν γνώσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους θεσμούς και τις δραστηριότητές της και να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια σπουδών ή στην εργασία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να:

  • είναι υπήκοοι των κρατών μελών της ΕΕ, των υποψήφιων χωρών, ή της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Νορβηγίας,
  • έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πανεπιστημιακού επιπέδου) και να έχουν λάβει το πτυχίο τους  ή το ισοδύναμό του μέχρι τη  λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων,
  • έχουν πολύ καλή γνώση της γλώσσας εργασίας του ECDC (Αγγλικά). Η γνώση άλλων γλωσσών της ΕΕ αποτελεί επιπρόσθετο  προσόν,

Οι θέσεις αφορούν τον πιο κάτω Τόμεα Εργασίας του οργανισμού:

  • Ανάλυση Κινδύνων

Μηνιαίο Επίδομα: €720. Επιπλέον προσφέρεται κάλυψη για ταξιδιωτικά έξοδα.

Τοποθεσία: Βαρσοβία

Διάρκεια: από 3 μέχρι 12 μήνες

Προθεσμία: 29 Ιουλίου

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο