Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις εργασίας σε Προγράμματα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία», με την υποστήριξη της ΜΟΔ, δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της Κοινής Γραμματείας (ΚΓ) του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας “INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020” και του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – ΠΓΔΜ 2014-2020».

Η πρόσκληση για τη στελέχωση της Κοινής Γραμματείας (ΚΓ) του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Interreg V-A Ελλάδα Ιταλία 2014-2020» αφορά σε τρεις θέσεις εργασίας των Σημείων Επαφής / Πληροφόρησης της ΚΓστην Κέρκυρα, στα Ιωάννινα και στην Πάτρα. Η προκήρυξη απευθύνεται σε υποψηφίους από τον ιδιωτικό, το δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Η πρόσκληση για τη στελέχωση της Κοινής Γραμματείας (ΚΓ) του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα - ΠΓΔΜ 2014-2020» αφορά στην πλήρωση της θέσης του Συντονιστή (1 θέση) της Κοινής Γραμματείας στην Ελλάδα και απευθύνεται σε υποψηφίους από τον ιδιωτικό, το δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21/9/2018

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο