Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θερινό σχολείο "Athens Summer School 2019: Moving the EU forward” από το Εργαστήριο Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής ΕΚΠΑ

Το Εργαστήριο Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα) και το Europe Direct στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) ανακοινώνουν με χαρά την οργάνωση του Athens Summer School 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 1-6 Ιουλίου 2019 στην Αθήνα.

Το Athens Summer School είναι ένα εντατικό διεπιστημονικό σύνολο μαθημάτων διάρκειας 6 ημερών (28 ώρες διδασκαλίας), το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις σχετικά με θέματα πολιτικής και βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη στην εποχή μετά την κρίση.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται σε 50 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων, από χώρες της ΕΕ και από τρίτες χώρες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ενεργός συμμετοχή τους και η εποικοδομητική συζήτηση με τους καθηγητές.

Οι διαλέξεις θα παραδοθούν στα αγγλικά από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και αναγνωρισμένους ερευνητές με σημαντικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πολιτική αντίληψη για την πολιτική και τις πολιτικές της ΕΕ. Φέτος θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο Λουκάς Τσούκαλης, ο Γιώργος Παγουλάτος, η Σούζαννα Βέρνεϊ, ο Ανδρέας Παπανδρέου, η Εμμανουέλλα Δούση, ο Κωνσταντίνος Φίλης, ο Αριστείδης Χατζής και ο Ruby Gropas.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 19 Μαΐου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για να κάνετε αίτηση πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο