Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

75.000 υποτροφίες για μαθήματα προγραμματισμού από την Google

Η Google, σε συνεργασία με την πλατφόρμα online μαθημάτων Udacity και την εταιρεία Bertelsmann, θα προσφέρει 75.000 υποτροφίες για δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού.  

Η πρόκληση για 60.000 υποτροφίες έχει ήδη ανοίξει, για αρχάριους αλλά και για υφιστάμενους προγραμματιστές, που θα περιλαμβάνουν μαθήματα ανάπτυξης Android αλλά και Web. Συγκεκριμένα, οι 40.000 υποτροφίες απευθύνονται σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον προγραμματισμό (20.000 για Android και 20.000 για Web)! Ενώ οι υπόλοιπες 20.000 απευθύνονται σε έμπειρους προγραμματιστές (10.000 για Android και 10.000 για Web). 

Μπείτε στη σελίδα της Udacity www.udacity.com/google-scholarships για να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Στην ίδια σελίδα μπορείτε να δείτε και ιστορίες ανθρώπων που παρακολούθησαν το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω της Udacity. Αρκετοί από αυτούς παρόλο που δεν είχαν καμία εμπειρία σε προγραμματισμό κατάφεραν να αποκτήσουν μια καινούρια καριέρα ως Web και Android developers.

Αργότερα μέσα στο έτος, η Bertelsmann θα προσφέρει 15.000 υποτροφίες για αρχάριους και προχωρημένους φοιτητές στον κλάδο της επιστήμης δεδομένων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο