Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

6o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας: 1-3 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Το 6ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, η μεγαλύτερη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, θα πραγματοποιηθεί απο την 1 έως και τις 3 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το τριημερο αυτό πολυσυνέδριο διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά από τον καθηγητή του Ο.ΠΑ. Ιορδανη Λαδόπουλο και την ομάδα του και έχει στόχο να ενημερώσει τους νέους για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν διάφοροι κλάδοι της οικονομίας και ταυτόχρονα να αναδείξει “την ‘Αλλη Ελλάδα’ της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Και φέτος  το πρόγραμμα θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον με 36 πάνελ, 7 workshops, 7 Συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και πολλές Συζητήσεις χωρίς ατζέντα. Πάνω από 190 εισηγητές - Διευθύνοντες Σύμβουλοι και ανώτατα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, startupper και ερευνητές - θα παρουσιάσουν τις τάσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρονται για επιχειρηματικότητα και απασχόληση των νέων σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

Επιπλέον, συνεχίζoνται για 4η χρονιά τα Business Days, δηλαδή εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 10 Μαΐου – 15 Ιουλίου. Απαραίτητη προϋπόθεση η παρουσία σας στο Πανόραμα όπου θα κάνετε την εγγραφή (http://www.pan-orama.org/business-days/). Φέτος, θα διοργανώθούν 31 Business Days με τις ακόλουθες εταιρείες: Costa Navarino, Intralot, EY, IRi, Metlife, Vodaphone, Bosch, Oracle, Cosmote, Ελληνικά Πετρέλαια, McKinsey & Company, Microsoft, Athens International Airport, Accenture, Wind, Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα, ΙΚΕΑ, iSquare, Media Saturn, Pharmathen, Upstream, Famar, AXA Ασφαλιστική, Google, Πλαίσιο, Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, Μεγάρο Μουσικής Aθηνών, Polembros Shipping Limited, Ελληνική Εταιρεία Logistics.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο website www.pan-orama.org στο οποίο μπορείτε να κάνετε online εγγραφή και να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα. 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο