Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

60 νέες εποχικές θέσεις εργασίας για πτυχιούχους στη Διεύθυνση Πωλήσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον διαθέτει τη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου με περισσότερα από 500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα να δραστηριοποιούνται σε όλα τα κανάλια ενεργοποίησης της αγοράς. Κάθε χρόνο αυτή η ομάδα μεγαλώνει με την πρόσληψη εποχικών εργαζόμενων στη θέση του Market Developer. Προσφέρεται ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, παροχών και χρήσιμων εργαλείων για τη θέση και μία μοναδική ευκαιρία να μάθεις από καταξιωμένα Στελέχη Πωλήσεων της αγοράς. Αναζητούνται και επιλέγονται ανθρώποι με όρεξη για μάθηση και διάθεση να εξελιχθούν όχι μόνο στις πωλήσεις αλλά και σε άλλες ομάδες του οργανισμού. Το 2017, και με βάση την απόδοσή τους, πάνω από το 34% των εποχικών εργαζόμενων απορροφήθηκε σε οργανικές θέσεις της εταιρείας.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τη θέση και συμπλήρωσε την αίτησή σου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου!

Ποια θα είναι η θέση μου στην εταιρεία και τι ευκαιρίες εξέλιξης θα έχω;

Στην εταιρεία Coca‑Cola Τρία Έψιλον θα έχεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς και στη συνέχεια να εργαστείς ως Market Developer. Ο ρόλος περιλαμβάνει δημιουργία και υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης της αγοράς σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τη στρατηγική και τις προτεραιότητές της εταιρείας. Η 6μηνη εποχική απασχόληση στην Coca‑Cola Τρία Έψιλον αποτελεί μία ιδιαίτερα πλούσια και αξέχαστη εμπειρία που θα σου δώσει σημαντικές και σύγχρονες γνώσεις σε τεχνικές ανάπτυξης της αγοράς. Παράλληλα, θα καλλιεργήσεις το πνεύμα της συνεργασίας και της ομαδικότητας, ως αναπόσπαστο μέλος μίας μεγάλης ομάδας.

Σε ποιες περιοχές θα μπορούσα να εργαστώ;

Περισσότερες από 60 νέες θέσεις έχουν ανοίξει σε 16 περιοχές σε όλη τη χώρα, όπου οι ανάγκες της εταιρείας είναι ιδιαίτερα αυξημένες κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά άτομα για τις εξής περιοχές: Θάσος, Πρέβεζα, Σκιάθος, Μεσσηνία, Ηλεία, Αργολίδα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά), Ρόδος, Κως, Χίος, Σάμος, Λέσβος, Σκόπελος και στη Χαλκιδική.

Ποιο πρέπει να είναι το προφίλ μου;

Ως ιδανικός Μarket Developer:

 • Είσαι ενθουσιώδης και δημιουργικός, με την ικανότητα να καλλιεργείς ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες
 • Διαθέτεις ομαδικό πνεύμα με εξαιρετική πελατοκεντρική προσέγγιση
 • Χαρακτηρίζεσαι από επαγγελματική συμπεριφορά και ευχέρεια να δημιουργείς, με άριστη χρήση του γραπτού και προφορικού λόγου και ισχυρές διαπροσωπικές σχέσεις
 • Παίρνεις πρωτοβουλίες και έχεις ισχυρές ικανότητες σχεδιασμού και οργάνωσης
 • Είσαι κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου
 • Διαθέτεις δυνατότητα μετακίνησης στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης
 • Διαθέτεις πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πτυχίο Επιχειρηματικών/Οικονομιών σπουδών είναι επιθυμητό)

Που μπορώ να κάνω αίτηση για τη θέση;

Ξεκίνα την αίτησή σου πατώντας εδώ. Επιλέγοντας "Είσοδος" έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το προσωπικό σου προφίλ, να αναζητήσεις ενεργές αγγελίες και να στείλεις την αίτησή σου για τη θέση που σε ενδιαφέρει.

Ποια είναι η διαδικασία επιλογής;

 1. Αποστολή Βιογραφικού και Επιλογή
 • Υποβολή Βιογραφικού
 • Αξιολόγηση Αιτήσεων
 • Πρόσκληση για Συνέντευξη με στέλεχος του HR
 • Online test & Role Play
 • Συνέντευξη με Line Manager της θέσης
 • Πρόταση Συνεργασίας στους Επιτυχόντες 
 1. Εκπαίδευση με εξειδικευμένη ομάδα Sales Capabilities και ανάθεση χαρτοφυλακίου.
 2. Στο τέλος της εποχικότητας γίνεται αξιολόγηση απόδοσης και παροχή προσωπικού αναπτυξιακού feedback

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Coca‑Cola Τρία Έψιλον.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο