Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

5 Λόγοι για να γραφτείς στο Coding Bootcamp 6

Μέχρι τώρα η Alliance For Digital Employability έχει πραγματοποιήσει 5 Coding Bootcamps. Αν μας παρακολουθείς λογικά θα ξέρεις τι είναι. Αν μας συναντάς πρώτη φορά, σε ενημερώνουμε πως τα Coding Bootcamps είναι ταχύρρυθμα και εντατικά προγράμματα επανειδίκευσης (500 ώρες σε 12 εβδομάδες για το full-time πρόγραμμα ή σε 24 εβδομάδες για το part-time πρόγραμμα) στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών, τα οποία απευθύνονται κυρίως σε νέους χωρίς σχετικό υπόβαθρο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι διαθέτουν πλέον όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προσληφθούν άμεσα ως entry-level, full-stack προγραμματιστές!

Σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με τον Προγραμματισμό; Να βγεις από την ανεργία και να αλλάξεις καριέρα μέσα από την επανειδίκευση στον Προγραμματισμό; Αν ναι, σου δίνουμε τουλάχιστον 5 λόγους που αξίζει να γραφτείς στο Coding Bootcamp 6.

1. Αποδείξαμε ότι αυτά που λέγαμε, γίνονται πράξη

Είμαστε οι πρώτοι που ξεκίνησαν τα Coding Bootcamps στην Ελλάδα. Πλέον έχουμε πραγματοποιήσει 5 Coding Bootcamps και σύντομα ξεκινάει το 6ο. Οι 2 πρώτες δράσεις, τα Coding Bootcamps 1 και 2, ήταν πιλοτικές. Στη συνέχεια των δράσεων δοκιμάσαμε το μοντέλο, το εξελίξαμε και έχουμε την αυτοπεποίθηση – καθώς μας έχουν εμπιστευθεί πάνω από 200 απόφοιτοι και 50 κορυφαίες εταιρίες – πως μπορούμε φέρουμε άρτια αποτελέσματα.

2. Η απασχολησιμότητα των αποφοίτων μας αγγίζει το 97%!

Αυτό συμβαίνει για 3 λόγους. Πρώτον, επειδή βασίζουμε την εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε ένα στιβαρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, όπως διαμορφώθηκε υπό την επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δεύτερον επειδή φροντίζουμε να ετοιμάζουμε τους αποφοίτους μας να βγουν στην αγορά εργασίας. Και τρίτον, επειδή συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας, που έχουν «αγκαλιάσει» τη δράση μας και πιστεύουν σε μας. Απόδειξη, ότι οι περισσότεροι απόφοιτοι που προσλαμβάνονται, παραμένουν στις εταιρίες που τους προσέλαβαν, εξελίσσονται και προοδεύουν!

3. Διδάσκουμε τις πιο «hot» γλώσσες Προγραμματισμού 

Java ή C#; Όποια και να σε ενδιαφέρει, είναι από τις πιο περιζήτητες στην αγορά εργασίας σύμφωνα με την έρευνα του Stack OverflowΤα Coding Bootcamps διδάσκουν και τις δύο γλώσσες. Φυσικά μπορείς να διαλέξεις μόνο μία ανά Coding Bootcamp, όμως και οι δύο κατευθύνσεις παρουσιάζουν το ίδιο ενδιαφέρον. Δεν είσαι σίγουρος ποια είναι καλύτερη; Ποια προτιμούν οι εταιρίες; Ποια σου ταιριάζει σαν προσωπικότητα; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο ακαδημαϊκός μας υπεύθυνος είναι πάντα εδώ, για να σε βοηθήσει να αποφασίσεις και να καταλήξεις δίχως άγχος.

4. Έχεις δει τους χώρους που γίνονται τα μαθήματα;

Είμαστε προσωπικά υπερήφανοι, καθώς τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις ολοκαίνουργες και πρωτοποριακές εγκαταστάσεις του PeopleCert Innovation & Excellence Centre, στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, στον 1ο όροφο). Μάλιστα, όποτε το θελήσεις μπορείς να μας πάρεις ένα τηλέφωνο στο 210 3729070 όλο το 24ωρο και να κλείσεις ένα ραντεβού για να σε γνωρίσουμε από κοντά!

5. Είναι μοναδική εμπειρία

Η εμπειρία ενός Coding Bootcamp είναι ανεπανάληπτη και πρέπει να τη ζήσεις! Αυτό λένε και οι απόφοιτοί μας. Είτε κάνεις το full-time πρόγραμμα, είτε κάνεις το part-time πρόγραμμα, η ζωή σου αλλάζει από την πρώτη μέρα φοίτησης. Τα μαθήματα είναι πάρα πολύ απαιτητικά, καθώς «βομβαρδίζουμε» με γνώση τους μαθητές μας. Θα πρέπει να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος στο στόχο της ολοκλήρωσης και σίγουρα να αγαπάς τον Προγραμματισμό. Διαφορετικά είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα. Στο τέλος όμως, υπάρχει η ανταμοιβή. Γνώση στον Προγραμματισμό, πιστοποίηση σε αυτό και δικτύωση με τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρίες. Εκτός αυτών, είναι δεδομένο ότι θα κάνεις καινούριους φίλους, καθώς η κοινή προσπάθεια για αλλαγή στη ζωή σου είναι κάτι που ενώνει τους μαθητές και δημιουργεί σχέσεις.

Τι λες; Θα είσαι το επόμενο ταλέντο στον Προγραμματισμό;

Κάνε Αίτηση

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο