Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Microsoft Imagine Cup 2018

Ο πιο καινοτόμος, φοιτητικός διαγωνισμός, Microsoft Imagine Cup είναι και πάλι εδώ! Για 16η συνεχόμενη χρονιά, ο ετήσιος διαγωνισμός τεχνολογίας επιστρέφει και προσκαλεί φοιτητές να αναδείξουν το ταλέντο τους, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 15 Απριλίου, για τους τοπικούς τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Απριλίου.

Με σύμμαχο τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες της Microsoft, οι υποψήφιοι που θα προκριθούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στις 29 Μάϊου, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους Παγκόσμιους Τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στο Seattle των ΗΠΑ τον Ιούλιο, χρηματικά έπαθλα αξίας μέχρι και $100.000 και ένα μοναδικό mentoring session με τον Satya Nadella, Microsoft CEO.

Κάθε χρόνο, το Imagine Cup ενθαρρύνει χιλιάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο να συνεργαστούν και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, με σκοπό να δημιουργήσουν τις δικές τους καινοτομίες. Έτσι, προβάλλοντας την ευρηματικότητα των νέων, η Microsoft παραμένει πιστή στο όραμά της και βοηθάει κάθε άνθρωπο και κάθε επιχείρηση να πετύχουν περισσότερα με την τεχνολογία.

Φέτος, η Microsoft, θέλοντας να αναδείξει την καινοτομία περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, εισάγει τρία ειδικά βραβεία τα οποία αντιπροσωπεύουν το πρόσωπο του ψηφιακού μετασχηματισμού που βιώνουμε όλοι σήμερα:

  • Βραβείο Artificial Intelligence για την ιδέα εκείνη που έχει εντάξει τις λύσεις τεχνητής νοημοσύνης με τον καλύτερο τρόπο.
  • Βραβείο Big Data για την ιδέα εκείνη που έχει χρησιμοποιήσει ανάλυση δεδομένων και το Internet of Things με τον καλύτερο τρόπο.
  • Βραβείο Mixed Reality για την ιδέα εκείνη που έχει αξιοποιήσει τα εργαλεία επαυξημένης πραγματικότητας, όπως HoloLens, VR ή AR, με τον καλύτερο τρόπο.

Οι υποψήφιες ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους τοπικούς τελικούς, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να υποβάλλουν ένα prototype/demo της εφαρμογής τους στην επίσημη ιστοσελίδα μέχρι τις 15 Απριλίου 2018. Στη συνέχεια, θα επιλεχθούν οι καλύτερες ομάδες οι οποίες και θα προκριθούν στην τελική φάση, ενώ οι νικητές θα διαγωνιστούν στους Ευρωπαϊκούς Τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στις 29 Μάϊου.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο